Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky vonící anýzem a hřebíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 252 kJ / 538 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 55,15 g |
| – nasycené | 3,74 g |
| – nenasycené | 48,95 g |
| –– mononenasycené | 34,65 g |
| –– polynenasycené | 14,30 g |
| ––– omega 3 | 4,51 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 75 mg |
| Sodík | 5,70 g |
| Sůl | 12,00 g |
| Sacharidy | 6,00 g |
| – cukry | 3,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
| 10 lžic 10 lžic sladké kuřecí chilli omáčky | Chilli omáčka | 150 ml |
| 5 lžic 5 lžic ústřicové omáčky | Ústřicová omáčka | 75 ml |
| 1 1 rovná lžička anýzu | Anýz semena | |
| 5 5 hřebíčků | Hřebíček | |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| 5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |