Nutriční hodnoty (Vepřové s žampiony a paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 206 kJ / 1 005 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 170,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 168,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,94 g |
| Tuky | 26,10 g |
| – nasycené | 6,33 g |
| – nenasycené | 13,13 g |
| –– mononenasycené | 10,96 g |
| –– polynenasycené | 2,16 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 12,60 g |
| Cholesterol | 320 mg |
| Sodík | 433 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 18,90 g |
| – cukry | 12,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 800 g cca 800 g vepřového masa | Vepřová kýta | 800 g |
| 1 plechovka 1 plechovka krájené papriky ve sladkokyselém nálevu | Paprika červená sterilovaná | |
| 2 plechovka 2 plechovka krájených žampionů ve sladkokyselém nálevu | Žampion čerstvý | |
| 3 3 větší cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř (nejlépe barevný, čerstvý) | Pepř černý | |
| vývar | Vývar masový | |
| podravka | Kořenící směs sypká | |
| hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká |