Nutriční hodnoty (Kuřecí v hráškovém těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 12 111 kJ / 2 895 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 386,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 380,46 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,20 g |
| Tuky | 130,02 g |
| – nasycené | 60,14 g |
| – nenasycené | 62,24 g |
| –– mononenasycené | 51,46 g |
| –– polynenasycené | 10,78 g |
| ––– omega 3 | 2,98 g |
| Vláknina | 7,00 g |
| Cholesterol | 1,42 g |
| Sodík | 3,42 g |
| Sůl | 8,48 g |
| Sacharidy | 25,20 g |
| – cukry | 12,10 g |
| ––– laktóza | 6,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsní řízky nebo stehenní řízky | Kuře prso | 1400 g |
| 10 dkg 10 dkg slaniny | Špek | 100 g |
| 10 dkg 10 dkg mraženého zeleného hrášku | Hrášek zelený | 100 g |
| 10 dkg 10 dkg uzeného sýru | Eidam 30% t. v s. uzený | 100 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 dcl 1 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 1 dcl 1 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |