Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Báč

Hodnocení receptu je 4,8 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 10. 2010 18:05

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie9 872 kJ / 2 360 kcal
Bílkoviny88,38 g
Tuky25,01 g
Vláknina22,95 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 313 mg
Sůl0,69 g
Sacharidy434,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mám ještě po babičce, obyčejně se dělal jako příloha ke kedlubnovému zelí.

Já ho občas dělám jako přílohu k mrkvi- je to moc dobré, nebo jen tak s hrnkem kyselého mléka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dominik22 Dominik22

20. 11. 2018 10:40

Super, já ještě přidávám škvarky.

1974andrea 1974andrea

11. 2. 2014 22:19

jarda Kadic:Jardo, my to děláme jenom ze syrových;-)

jarda Kadic jarda Kadic

11. 2. 2014 22:14

1974andrea: Jasnačka;-) A tak jsem ti přemýšlel,co by to udělalo,dát tam.i trošku brambor syrových,najemno nastrouhaných:-O;-)

1974andrea 1974andrea

11. 2. 2014 20:43

jarda Kadic:Jardo, taky děláváme, je to skvělé. Dostatečně to osol, česneku a majoránky taky hoooodně;-)

jarda Kadic jarda Kadic

11. 2. 2014 20:18

Dnes měla děvčata v “prostřenu“ za úkol bramborák,tak jsem ho udělal i já.Ale kynutý jsem ještě nezkoušel, proto ukládám:yes:

snazilka

1. 2. 2014 13:50

Musím pochválit - neznala jsem a chutnalo mi! Jednoduché, levné, syté, ale ne těžké - s hrnkem poctivého mléka jsem měla oběd, po kterém mi je fajn...:-K

Paja

20. 6. 2013 13:47

Babička báč občas ozvláštňuje ještě jablky nakrájenými na tenké měsíčky, které se poskládají nahoru a zasypou cukrem krystal...vytvoří křupavou kůrku a sladká chuť jablek vše hezky doplní

vendylli

30. 4. 2013 20:26

Recept je vynikající:-)babička ho pravidelně každou neděli dělávala..na Klatovsku:-)akorát vymazávala a potírala sádlem:-)byl křupavý a dobrý:-p:-)

Stanisha

10. 12. 2012 14:44

Není vůbec špatné si do báče nakrájet trochu slaninky =D... Báč je výborný a mi si ho většinou dáváme ke gulášové polivce...

Martina

6. 3. 2012 18:21

Zkoušela jsem ho včera, ale za stálého míchání jsem vylila do záchodu :-S a jak jsem po tom zjistila, pomotala jsem množství mouky. A tak ho dnes dělám znovu. Koukám do trouby a vidím, že dneska už to bude nadějnější.Hurááá:-D Ještě uvidíme, až ho ochutnáme:-p

matěj

3. 2. 2012 15:01

tak jsem ho udělal a vůbec se nepovedl,rozblemcaný,nedržel tvar..nevím, kde jsem udělal chybu

mysulka mysulka

20. 7. 2011 11:02

Michal : Michale, omlouvám se, ale jsem nemocná a nějakou chvíli jsem tu nebyla. Těsto nech kynout tak 3/4 - 1h,záleží na teplotě v místnosti. Až pořádně nabyde, nejméně o pololvinu;-)

Michal

18. 7. 2011 18:14

:-pProsim jen se chci zeptat jak dlouho ma kynout testo moc dekuji za odpoved

gucinka

2. 6. 2011 23:32

Zdravím děvčátka, jé tak do toho půjdu taky to bude určitě moc, moc dobré:-p

mysulka mysulka

10. 3. 2011 19:05

;-) Salmi děkuju, to mě moc těší:-K:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: báč bác recept recept na bác recept bác bác z brambor bác z cukety recepty bác bác recepty sumavsky báč báč s jablky recepty jídel chodský báč báč z vařených brambor báč ze zelí klatovský báč báč jídlo bác-recept bác z kyselého mléka recepty z prostrena jídlo bác

Suroviny: mouka hladká, brambory, vejce, mléko, droždí, cukr, sůl, česnek, majoránka, mouka, tuk, máslo

TopRecepty.cz

Báč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PQ9n