Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňové rizoto)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie6 658 kJ /
1 591 kcal
Bílkoviny48,64 g
– z toho živočišné bílkoviny33,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,88 g
Tuky55,79 g
– nasycené29,73 g
– nenasycené13,44 g
–– mononenasycené10,99 g
–– polynenasycené2,45 g
––– omega 30,57 g
Vláknina9,20 g
Cholesterol 63 mg
Sodík 1,23 g
Sůl3,06 g
Sacharidy180,86 g
– cukry9,46 g
––– laktóza3,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g kulatozrnné rýže Rýže bílá kulatozrnná 200 g
1 1 silnější plátek másla Máslo kravské 1 g
1 1 cibule (nebo 2 šalotky) Cibule čerstvá 70 g
1/2 1/2 dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá
250 ml 250 ml suchého bílého vína Víno bílé suché 250 ml
750 ml 750 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 750 ml
pepř mletý Pepř černý mletý
100 g 100 g parmazánu (nebo Gran Moravia) Parmezán 100 g
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
nasekaná petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.