Nutriční hodnoty (Kuřecí s bylinkovo česnekovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 754 kJ / 658 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 132,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 130,82 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
| Tuky | 8,57 g |
| – nasycené | 3,48 g |
| – nenasycené | 4,27 g |
| –– mononenasycené | 2,36 g |
| –– polynenasycené | 1,92 g |
| ––– omega 3 | 1,18 g |
| Vláknina | 4,90 g |
| Cholesterol | 303 mg |
| Sodík | 316 mg |
| Sůl | 0,77 g |
| Sacharidy | 11,83 g |
| – cukry | 0,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500-600 g 500-600 g kuřecího masa (vykostěná stehna) | Kuře prso | 550 g |
| 400 400 m polosuchého bílého vína | Víno bílé suché | |
| šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| olej | Olej řepkový | |
| 400 ml 400 ml vývaru (nebo vody) | Vývar masový | 400 ml |
| sůl | Sůl mořská |