Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablko - hruškový dezert)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 711 kJ /
1 365 kcal
Bílkoviny24,29 g
– z toho živočišné bílkoviny20,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,89 g
Tuky12,21 g
– nasycené6,93 g
– nenasycené4,24 g
–– mononenasycené2,65 g
–– polynenasycené1,59 g
––– omega 30,34 g
Vláknina25,18 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 278 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy276,90 g
– cukry226,83 g
––– laktóza29,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
3 3 hrušky Hruška čerstvá 390 g
kousek kousek másla Máslo kravské
2 lžíce 2 lžíce krupicového cukru Cukr bílý 24 g
1,5 dcl 1,5 dcl moštu Šťáva z jablka 150 ml
4 4 hřebíčky Hřebíček
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 2.5 g
0,6 litru 0,6 litru mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 600.0000238418579 ml
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
trochu trochu likéru nebo rumu Likér
šlehačka Šlehačka 35%
čokoládová drť na ozdobu Cukrářské zdobení

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.