Nutriční hodnoty (Jablko - hruškový dezert)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 711 kJ / 1 365 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,89 g |
Tuky | 12,21 g |
– nasycené | 6,93 g |
– nenasycené | 4,24 g |
–– mononenasycené | 2,65 g |
–– polynenasycené | 1,59 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 25,18 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 278 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 276,90 g |
– cukry | 226,83 g |
––– laktóza | 29,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
3 3 hrušky | Hruška čerstvá | 390 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
2 lžíce 2 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 24 g |
1,5 dcl 1,5 dcl moštu | Šťáva z jablka | 150 ml |
4 4 hřebíčky | Hřebíček | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |
0,6 litru 0,6 litru mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 600.0000238418579 ml |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
trochu trochu likéru nebo rumu | Likér | |
šlehačka | Šlehačka 35% | |
čokoládová drť na ozdobu | Cukrářské zdobení |