Nutriční hodnoty (Kapustová (kelová) polévka s masovými knedlíčkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 587 kJ / 857 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 71,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,54 g |
Tuky | 20,24 g |
– nasycené | 8,59 g |
– nenasycené | 8,66 g |
–– mononenasycené | 5,10 g |
–– polynenasycené | 3,56 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 28,58 g |
Cholesterol | 377 mg |
Sodík | 615 mg |
Sůl | 0,76 g |
Sacharidy | 68,99 g |
– cukry | 28,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 300 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4 4 polévkové lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
1 l 1 l hovězího vývaru nebo slepičího vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
250 g 250 g hovězího masa | Hovězí kýta | 250 g |
30 g 30 g střídy z čerstvého chleba | Chléb pšeničný kváskový | 30 g |
3 3 polévkové lžíce strouhaného Parmazánu | Parmezán | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2-3 2-3 polévkové lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
2 2 polévkové lžíce posekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 160 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |