Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustová (kelová) polévka s masovými knedlíčkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 587 kJ /
857 kcal
Bílkoviny88,64 g
– z toho živočišné bílkoviny71,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,54 g
Tuky20,24 g
– nasycené8,59 g
– nenasycené8,66 g
–– mononenasycené5,10 g
–– polynenasycené3,56 g
––– omega 30,39 g
Vláknina28,58 g
Cholesterol 377 mg
Sodík 615 mg
Sůl0,76 g
Sacharidy68,99 g
– cukry28,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kapusty Kapusta hlávková čerstvá 300 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
4 4 polévkové lžíce olivového oleje Olej olivový
1 l 1 l hovězího vývaru nebo slepičího vývaru Vývar hovězí 1000 ml
250 g 250 g hovězího masa Hovězí kýta 250 g
30 g 30 g střídy z čerstvého chleba Chléb pšeničný kváskový 30 g
3 3 polévkové lžíce strouhaného Parmazánu Parmezán
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2-3 2-3 polévkové lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
2 2 polévkové lžíce posekané petrželky Petržel nať čerstvá 160 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.