Nutriční hodnoty (Růžičková kapusta se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 760 kJ / 1 377 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,00 g |
| Tuky | 66,76 g |
| – nasycené | 38,07 g |
| – nenasycené | 24,05 g |
| –– mononenasycené | 20,30 g |
| –– polynenasycené | 3,75 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 23,40 g |
| Cholesterol | 469 mg |
| Sodík | 2,28 g |
| Sůl | 5,46 g |
| Sacharidy | 100,60 g |
| – cukry | 35,50 g |
| ––– laktóza | 22,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 500 g |
| 4 4 větší syrové brambory | Brambor zimní | 200 g |
| slanina | Špek | |
| česnek podle chuti | Česnek čerstvý | |
| tymián | Tymián sušený | |
| 1 kelímek 1 kelímek smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 20 dkg 20 dkg strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |