Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky Jean Baklažán)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 699 kJ / 1 840 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 349,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 349,53 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 47,36 g |
– nasycené | 25,60 g |
– nenasycené | 18,33 g |
–– mononenasycené | 13,99 g |
–– polynenasycené | 4,34 g |
––– omega 3 | 2,93 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 870 mg |
Sodík | 2,77 g |
Sůl | 6,96 g |
Sacharidy | 3,43 g |
– cukry | 1,47 g |
––– laktóza | 1,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g |
1 1 lilek (stačí polovina) | Lilek čerstvý | |
100 g 100 g rokforu (gorgonzoly, nivy) | Roquefort | 100 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
olivový olej | Olej olivový | |
máslo | Máslo kravské | |
koření adžika | Adžika | |
pepř | Pepř černý | |
sladká sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
sůl | Sůl mořská | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |