Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky Jean Baklažán)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 699 kJ / 1 840 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 349,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 349,53 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
| Tuky | 47,36 g |
| – nasycené | 25,60 g |
| – nenasycené | 18,33 g |
| –– mononenasycené | 13,99 g |
| –– polynenasycené | 4,34 g |
| ––– omega 3 | 2,93 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 870 mg |
| Sodík | 2,77 g |
| Sůl | 6,96 g |
| Sacharidy | 3,43 g |
| – cukry | 1,47 g |
| ––– laktóza | 1,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g |
| 1 1 lilek (stačí polovina) | Lilek čerstvý | |
| 100 g 100 g rokforu (gorgonzoly, nivy) | Roquefort | 100 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| koření adžika | Adžika | |
| pepř | Pepř černý | |
| sladká sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |