Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky Jean Baklažán)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 699 kJ /
1 840 kcal
Bílkoviny349,95 g
– z toho živočišné bílkoviny349,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,42 g
Tuky47,36 g
– nasycené25,60 g
– nenasycené18,33 g
–– mononenasycené13,99 g
–– polynenasycené4,34 g
––– omega 32,93 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 870 mg
Sodík 2,77 g
Sůl6,96 g
Sacharidy3,43 g
– cukry1,47 g
––– laktóza1,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí prsní řízky Kuře prso 1400 g
1 1 lilek (stačí polovina) Lilek čerstvý
100 g 100 g rokforu (gorgonzoly, nivy) Roquefort 100 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
olivový olej Olej olivový
máslo Máslo kravské
koření adžika Adžika
pepř Pepř černý
sladká sójová omáčka Sójová omáčka Tamari
sůl Sůl mořská
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.