Nutriční hodnoty (Kuře Tandoori s kuskusem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 039 kJ / 1 204 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 45,20 g |
| Tuky | 12,87 g |
| – nasycené | 5,17 g |
| – nenasycené | 5,63 g |
| –– mononenasycené | 1,80 g |
| –– polynenasycené | 3,83 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 3,20 g |
| Cholesterol | 18 mg |
| Sodík | 115 mg |
| Sůl | 0,16 g |
| Sacharidy | 212,00 g |
| – cukry | 17,33 g |
| ––– laktóza | 8,17 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 porce 4 porce kuřecího masa s kůží - měla jsem horní stehna s kostí celkem 800 g | Kuře prso | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hrubě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 150 - 200 g 150 - 200 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 175 ml |
| 1 1 zarovnaná lžíce koření garam masala | Garam masala | |
| 1 1 zarovnaná lžíce tandoori masala | Tandoori masala | |
| možno přidat trochu trochu šťávy z limetky | Limetka čerstvá | |
| 400 g 400 g kuskusu | Kuskus pšeničný | 400 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| zhruba 800 ml 800 ml drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 800 ml |
| plocholistá petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| čerstvá máta | Máta peprná list čerstvá |