Nutriční hodnoty (Krevety po provensálsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 759 kJ / 181 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,13 g |
| Tuky | 1,17 g |
| – nasycené | 0,23 g |
| – nenasycené | 0,83 g |
| –– mononenasycené | 0,33 g |
| –– polynenasycené | 0,49 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 7,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 613 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 36,28 g |
| – cukry | 18,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 75 g 75 g paprik žlutých | Paprika žlutá čerstvá | 75 g |
| 75 g 75 g paprik červených | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| krevety (buď velké tygří nebo zmrazený polotovar) | Krevety loupané | |
| sůl | Sůl mořská | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| estragon | Estragon sušený | |
| tymián | Tymián sušený | |
| 4 lžíce 4 lžíce ostrého kečupu | Kečup ostrý | 60 ml |
| 8 plátků 8 plátků veky | Veka | |
| máslo | Máslo kravské | |
| sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| sekaná petrželka | Petržel nať čerstvá |