Nutriční hodnoty (Krevety po provensálsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 759 kJ / 181 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,13 g |
Tuky | 1,17 g |
– nasycené | 0,23 g |
– nenasycené | 0,83 g |
–– mononenasycené | 0,33 g |
–– polynenasycené | 0,49 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 613 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 36,28 g |
– cukry | 18,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
75 g 75 g paprik žlutých | Paprika žlutá čerstvá | 75 g |
75 g 75 g paprik červených | Paprika červená čerstvá | 75 g |
krevety (buď velké tygří nebo zmrazený polotovar) | Krevety loupané | |
sůl | Sůl mořská | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
estragon | Estragon sušený | |
tymián | Tymián sušený | |
4 lžíce 4 lžíce ostrého kečupu | Kečup ostrý | 60 ml |
8 plátků 8 plátků veky | Veka | |
máslo | Máslo kravské | |
sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
sekaná petrželka | Petržel nať čerstvá |