Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krevety po provensálsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie759 kJ /
181 kcal
Bílkoviny4,13 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,13 g
Tuky1,17 g
– nasycené0,23 g
– nenasycené0,83 g
–– mononenasycené0,33 g
–– polynenasycené0,49 g
––– omega 30,00 g
Vláknina7,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 613 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy36,28 g
– cukry18,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
75 g 75 g paprik žlutých Paprika žlutá čerstvá 75 g
75 g 75 g paprik červených Paprika červená čerstvá 75 g
krevety (buď velké tygří nebo zmrazený polotovar) Krevety loupané
sůl Sůl mořská
petrželka Petržel nať čerstvá
rozmarýn Rozmarýn sušený
estragon Estragon sušený
tymián Tymián sušený
4 lžíce 4 lžíce ostrého kečupu Kečup ostrý 60 ml
8 plátků 8 plátků veky Veka
máslo Máslo kravské
sýr Sýr kravský tvrdý 30%
sekaná petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.