Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kropenaté řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie30 477 kJ /
7 284 kcal
Bílkoviny120,85 g
– z toho živočišné bílkoviny78,65 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,20 g
Tuky362,12 g
– nasycené221,75 g
– nenasycené117,21 g
–– mononenasycené101,00 g
–– polynenasycené16,21 g
––– omega 32,42 g
Vláknina36,96 g
Cholesterol 2,20 g
Sodík 1,03 g
Sůl3,01 g
Sacharidy866,95 g
– cukry548,35 g
––– laktóza36,52 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
180 g 180 g másla Máslo kravské 180 g
200 g 200 g cukr krupice Cukr bílý 200 g
sůl Sůl mořská
6 lžic 6 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 90 ml
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
3 lžičky 3 lžičky kypřícího prášku Kypřící prášek 15 g
100 g 100 g čokoládové rýže Cukrářská rýže 100 g
700 g 700 g hrušek Hruška čerstvá 700 g
500 ml 500 ml vody Voda 500 ml
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
citronová šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
2 balíčky 2 balíčky vanilkového pudinku Dr.Oetker Originál Puding v prášku 96 g
400 ml 400 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 400 ml
400 ml 400 ml bílého hustého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 400 ml
100 g 100 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
želatinový ztužovač Ztužovač želatinový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.