Nutriční hodnoty (Vepřové kotlety s klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 910 kJ / 2 369 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,34 g |
| Tuky | 215,65 g |
| – nasycené | 111,43 g |
| – nenasycené | 100,22 g |
| –– mononenasycené | 83,10 g |
| –– polynenasycené | 17,12 g |
| ––– omega 3 | 0,52 g |
| Vláknina | 8,04 g |
| Cholesterol | 388 mg |
| Sodík | 5,07 g |
| Sůl | 12,30 g |
| Sacharidy | 41,60 g |
| – cukry | 28,10 g |
| ––– laktóza | 11,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
| 200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
| 200 g 200 g klobásy (čabajka) | Klobása | 200 g |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 3 3 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 300 ml 300 ml smetany (může být na vaření i šlehačka) | Smetana kravská sladká 12% | 300 ml |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| olej | Olej řepkový | |
| hovězí vývar na podlití | Vývar hovězí |