Nutriční hodnoty (Jablka v kokosovém županu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 526 kJ / 2 277 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,37 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,25 g |
| Tuky | 99,61 g |
| – nasycené | 71,58 g |
| – nenasycené | 16,92 g |
| –– mononenasycené | 11,47 g |
| –– polynenasycené | 5,45 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 37,00 g |
| Cholesterol | 802 mg |
| Sodík | 469 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 260,93 g |
| – cukry | 145,83 g |
| ––– laktóza | 11,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 kyselejších jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 250 ml 250 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 250 ml |
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 100 g 100 g strouhaného kokosu | Kokos strouhaný | 100 g |
| 50 g 50 g cukru krupice | Cukr bílý | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| olej na pánev | Olej řepkový | |
| moučkový cukr | Cukr bílý | |
| skořice | Skořice ceylonská |