Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Švejžužu

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 4. 2011 10:49

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 000 kJ / 717 kcal
Bílkoviny125,81 g
Tuky18,25 g
Vláknina2,40 g
Cholesterol 701 mg
Sodík 308 mg
Sůl0,77 g
Sacharidy11,19 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 7. 2011 08:42

Mi se to moc líbí. Pokud jsem se prošla podobnými recepty, zdá se mi, že každý má jinou marinádu. každý si vybere to své. Jednu dobu, když jsem na Toprecepty ještě nechodila, tak jsem recepty na marinády scháněla a tak jsem ráda, že je jich tady povíc;-):yes: Elizo, nádherné foto:yes:

Eliza Eliza

22. 5. 2011 19:18

Jak chutná originál pokrmu tohoto názvu nevím...v Asii jsem nebyla a tak ani nestravovala, ale jako snadný oběd to bylo super a chutnalo všem - trošku jsem přidávala, ale ne moc, hlavně cibulku, aby to bylo veselejší...;-):yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

6. 4. 2011 12:24

taky se mi nelíbí,když se někdo probudí a začne sem na Topky prát jeden recept za druhým a je to jedno,zda opisuje kuchařku a nebo ze svého webu:-(:no:člověk si ani nemůže pořádně všechny recepty prohlédnout a pak zapadnou recepty i od jiných autorů,které mají váhu a stojí za prohlédnutí;-)
Ale tvoje lopusku to opravdu nejsou.

myšlenka

6. 4. 2011 12:04

Hmmm, jak říká Bibi: Nacpat sem spoustu receptů najednou, to není žádné umění, ale vyfotit hotový pokrm, který naláká na vyzkoušení, už jo. Takže, fakt je lepší, když se recept vloží i s obrázkem. Já vím, že to není povinnost, ale když tu vidím 5 receptů za sebou, a ani jeden nemá obrázek, tak mě to otráví, nezlob se. :-)

Roy

6. 4. 2011 11:59

sezen si radeji pravy recept,tak se svejzuzu teda ńedela
zaprve toho solamylu by bylo malo a neni jedno jestli tam dam sojovou omacku nebo worchestr to jen na okraj.A za druhe lide u nas vubec neumi varit tak jak v cine u nas je to jako kdyz vari kocicka s pejskem nahazet tam vse a rikat tomu cina.Je to hnus asi jako ve vietnamskych bufetech vse ma stejnou vuni i chut,ale za to rozmanite nazvy:-D.Vietnamci nam tady vyvaruji co ani nikdy nejedli.Tak to asi k vasemu kulinarstvi.

Bibinka Bibinka

6. 4. 2011 11:40

Lopušku, Toprecepty nejsou o tom, že se sem narve plno receptů za sebou a ještě některé chronicky známé, které tu jsou mnohokrát:-// Raději si název receptu ověř ve vyhledávání, zda tu už není:-! Jsi tu nová, tak to ber, jako dobře míněnou radu;-)

chocolate chocolate

6. 4. 2011 11:00

Recept je dobrý, ale už je tu minimálně v třiceti modifikacích.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: švejžužu recept na švejžužu švejžužu recept švejčužu kuřecí švejžužu vepřové švejžužu švej žužu recepty švejžužu žvejžužu švej žužu recept švejžužu-recept švejžužu z kuřecího masa vepřové švejžužu recept vepřové švejžužu-recept sveizuzu maso švejžužu recept švejžužu svej zu zu švejšužu recept na švej žužu

Suroviny: maso kuřecí, paprika čerstvá červená, žloutek, omáčka worcesterová, solamyl, koření kari

TopRecepty.cz

Švejžužu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jvwP