Nutriční hodnoty (Hovězí na pepři)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 309 kJ / 2 225 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 141,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 133,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,23 g |
Tuky | 158,81 g |
– nasycené | 14,02 g |
– nenasycené | 137,38 g |
–– mononenasycené | 97,91 g |
–– polynenasycené | 39,47 g |
––– omega 3 | 12,36 g |
Vláknina | 31,95 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 9,95 g |
Sůl | 24,60 g |
Sacharidy | 49,05 g |
– cukry | 25,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g hovězího válečku - falešná svíčková | Hovězí kýta | 600 g |
6 6 cibulí | Cibule čerstvá | 420 g |
150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
3 lžičky 3 lžičky soli | Sůl mořská | 24 g |
1,5 lžíce 1,5 lžíce černého mletého pepře | Pepř černý mletý | 22.5 g |