Nutriční hodnoty (Hovězí na pepři)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 309 kJ / 2 225 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 141,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 133,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,23 g |
| Tuky | 158,81 g |
| – nasycené | 14,02 g |
| – nenasycené | 137,38 g |
| –– mononenasycené | 97,91 g |
| –– polynenasycené | 39,47 g |
| ––– omega 3 | 12,36 g |
| Vláknina | 31,95 g |
| Cholesterol | 282 mg |
| Sodík | 9,95 g |
| Sůl | 24,60 g |
| Sacharidy | 49,05 g |
| – cukry | 25,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g hovězího válečku (falešná svíčková) | ||
| 6 6 cibulí | Cibule čerstvá | 420 g |
| 150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
| 3 lžičky 3 lžičky soli | Sůl mořská | 24 g |
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce mletého černého pepře | Pepř černý mletý | 22.5 g |