Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vánoční mandlové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 904 kJ /
1 889 kcal
Bílkoviny66,24 g
– z toho živočišné bílkoviny52,09 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,15 g
Tuky109,37 g
– nasycené18,38 g
– nenasycené75,41 g
–– mononenasycené53,07 g
–– polynenasycené22,34 g
––– omega 33,78 g
Vláknina9,82 g
Cholesterol 1,56 g
Sodík 660 mg
Sůl1,74 g
Sacharidy155,03 g
– cukry101,69 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
4 lžíce 4 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 100 g
4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 44 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
2 lžíce 2 lžíce nahrubo nasekaných mandlí Mandle loupané 30 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
marmeláda Marmeláda jahodová
čokoládový krém
1 1 máslo Máslo kravské 1 g
1/2 l 1/2 l uvařeného čokoládového pudinku Puding v prášku
čokoládová poleva Čokoládová poleva
3 3 čokolády na vaření Čokoláda hořká 40%
1/2 1/2 ztuženého pokrmového tuku Margarín
1 1 smetana na šlehání Smetana kravská sladká 30%
nasekané mandle na posypání Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.