Nutriční hodnoty (Buchta z čokolády margot)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 17 522 kJ / 4 188 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
| Tuky | 148,87 g |
| – nasycené | 15,64 g |
| – nenasycené | 121,85 g |
| –– mononenasycené | 85,85 g |
| –– polynenasycené | 36,00 g |
| ––– omega 3 | 10,33 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 309 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 628,65 g |
| – cukry | 272,25 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krystal | Cukr bílý | 250 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 1 1 čokoládová tyčinka Margot (80 g) | Čokoládová tyčinka | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá | |
| 100 g 100 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |