Nutriční hodnoty (Tři v tom (v PH))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 597 kJ / 1 099 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,82 g |
| Tuky | 84,82 g |
| – nasycené | 41,23 g |
| – nenasycené | 42,38 g |
| –– mononenasycené | 36,08 g |
| –– polynenasycené | 6,31 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 23,36 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,76 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 56,80 g |
| – cukry | 16,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kapusty (měla jsem mraženou) | Kapusta hlávková čerstvá | 500 g |
| 2 2 uzená kuřecí stehna | Stehno kuřecí s kůží uzené | |
| 2 2 větší brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 1 1 žlutá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky CZ česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| používala jsem koření Nahrin - viz foto | Provensálské koření |