Nutriční hodnoty (Kuřecí na celeru, jablkách a šalvěji)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 457 kJ / 2 021 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 177,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 173,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,21 g |
| Tuky | 120,11 g |
| – nasycené | 61,21 g |
| – nenasycené | 55,04 g |
| –– mononenasycené | 46,31 g |
| –– polynenasycené | 8,73 g |
| ––– omega 3 | 1,76 g |
| Vláknina | 18,08 g |
| Cholesterol | 545 mg |
| Sodík | 2,22 g |
| Sůl | 5,50 g |
| Sacharidy | 49,41 g |
| – cukry | 43,46 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 700 g |
| 1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| 2 2 malá jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 10 dkg 10 dkg slaniny | Špek | 100 g |
| čerstvá šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
| 250 ml 250 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |