Nutriční hodnoty (Teplý salát z hub s červenými a žlutými paprikami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 414 kJ / 338 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,87 g |
| Tuky | 22,27 g |
| – nasycené | 3,10 g |
| – nenasycené | 19,00 g |
| –– mononenasycené | 16,10 g |
| –– polynenasycené | 2,90 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 8,94 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 26,20 g |
| – cukry | 22,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 velké hřiby (v létě) nebo žampiony portobello | Hřib čerstvý | |
| 1 1 velká červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 velká žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| vinný ocet dle chuti | Ocet vinný bílý | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 2 lžíce 2 lžíce piniových semínek | Piniové ořechy | |
| 1 sáček 1 sáček směsi zelených listových salátů | Salát hlávkový čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská |