Nutriční hodnoty (Rybí filé s bramborem a grilovanou zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 655 kJ / 396 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,12 g |
| Tuky | 11,94 g |
| – nasycené | 1,13 g |
| – nenasycené | 10,01 g |
| –– mononenasycené | 6,70 g |
| –– polynenasycené | 3,31 g |
| ––– omega 3 | 1,07 g |
| Vláknina | 10,29 g |
| Cholesterol | 144 mg |
| Sodík | 579 mg |
| Sůl | 1,38 g |
| Sacharidy | 21,90 g |
| – cukry | 14,51 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 240 g 240 g rybího filé | Treska filet | 240 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 100 g 100 g cukety | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 70 g 70 g cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 10 g 10 g česneku | Česnek čerstvý | 10 g |
| 30 g 30 g okurky | Okurka salátová čerstvá | 30 g |
| 60 g 60 g papriky | Paprika bílá čerstvá | 60 g |
| 80 g 80 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 80 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| hrubozrnná sůl | Sůl mořská | |
| koření grilovaná zelenina | Provensálské koření | |
| brambory podle potřeby | Brambor zimní |