Nutriční hodnoty (Vepřový řízek s křenem a hořčicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 782 kJ / 426 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,80 g |
| Tuky | 25,12 g |
| – nasycené | 4,34 g |
| – nenasycené | 15,70 g |
| –– mononenasycené | 11,70 g |
| –– polynenasycené | 4,00 g |
| ––– omega 3 | 0,66 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 999 mg |
| Sůl | 1,32 g |
| Sacharidy | 26,40 g |
| – cukry | 5,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky krkovice | Vepřová krkovice | |
| 100 g 100 g nastrouhaného křenu | Křen čerstvý | 100 g |
| 2 PL 2 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| 2 2 vejce na obalení | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sádlo na smažení | Sádlo vepřové |