Nutriční hodnoty (Klatovské kuřecí rarášky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 544 kJ / 608 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,35 g |
Tuky | 25,38 g |
– nasycené | 4,36 g |
– nenasycené | 15,76 g |
–– mononenasycené | 11,66 g |
–– polynenasycené | 4,10 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 3,13 g |
Sůl | 7,52 g |
Sacharidy | 63,90 g |
– cukry | 5,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
kuřecí stehenní řízky (lze i prsní, ale jsou méně šťavnaté) | Kuřecí stehenní řízky | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
100 ml 100 ml světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
2 špetky 2 špetky soli | Sůl mořská | 2 g |
1 špetka 1 špetka pepře | Pepř černý | |
tuk (na smažení) | Margarín |