Nutriční hodnoty (Klatovské kuřecí rarášky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 544 kJ / 608 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,35 g |
| Tuky | 25,38 g |
| – nasycené | 4,36 g |
| – nenasycené | 15,76 g |
| –– mononenasycené | 11,66 g |
| –– polynenasycené | 4,10 g |
| ––– omega 3 | 0,69 g |
| Vláknina | 2,10 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 3,13 g |
| Sůl | 7,52 g |
| Sacharidy | 63,90 g |
| – cukry | 5,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| kuřecí stehenní řízky (nebo prsní) | Kuřecí stehenní řízky | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 100 ml 100 ml světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 100 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
| 3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| 2 špetky 2 špetky soli | Sůl mořská | 2 g |
| 1 špetka 1 špetka pepře | Pepř černý | |
| tuk (na smažení) | Margarín |