Nutriční hodnoty (Rybí filé v zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 274 kJ / 1 261 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,14 g |
| Tuky | 86,07 g |
| – nasycené | 41,67 g |
| – nenasycené | 43,23 g |
| –– mononenasycené | 36,43 g |
| –– polynenasycené | 6,80 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 43,31 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,75 g |
| Sůl | 4,20 g |
| Sacharidy | 93,15 g |
| – cukry | 25,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 plátků 6 plátků rybího filé | Treska filet | |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 3 větší stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 plátek 1 plátek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 1/2 1/2 loupaných rajčat z konzervy (+polovina nálevu) | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
| 1 1 pórek (bílá a zelená část) | Pórek čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce nasekané zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička cukru krystal | Cukr bílý | 6 g |
| sůl | Sůl mořská |