Nutriční hodnoty (Salát Pišty Hufnágla)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 617 kJ / 387 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,30 g |
| Tuky | 23,08 g |
| – nasycené | 1,83 g |
| – nenasycené | 20,04 g |
| –– mononenasycené | 14,05 g |
| –– polynenasycené | 5,98 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 22,27 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 31 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 34,23 g |
| – cukry | 21,21 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g kyselých ryb i se zelím (zavináče), bez nálevu | ||
| 350 g 350 g cibule | Cibule čerstvá | 350 g |
| 2 2 špekáčky | Špekáček | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého černého pepře | Pepř černý mletý | 1.25 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky mleté papriky | Paprika červená sušená | 0.25 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky majoránky | Majoránka sušená | 1.75 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky oregána | Oregano sušené | 1.25 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| kousek kousek pórku | Pórek čerstvý |