Nutriční hodnoty (Kančí kýta se šípkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 6 905 kJ / 1 650 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 185,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 178,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,57 g |
| Tuky | 57,15 g |
| – nasycené | 24,27 g |
| – nenasycené | 30,61 g |
| –– mononenasycené | 22,83 g |
| –– polynenasycené | 7,79 g |
| ––– omega 3 | 0,68 g |
| Vláknina | 15,24 g |
| Cholesterol | 395 mg |
| Sodík | 1,18 g |
| Sůl | 2,88 g |
| Sacharidy | 76,73 g |
| – cukry | 33,37 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g kančí kýty | Kanec kýta | 800 g |
| 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 lžíce 3 lžíce šípkové marmelády | Marmeláda šípková | 45 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| 3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| 100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| sádlo (nebo olej) | Sádlo vepřové | |
| koření na divočinu | Provensálské koření | |
| jalovec | Jalovec sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý | |
| voda | Voda |