Nutriční hodnoty (Jablkový závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 995 kJ / 2 867 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 46,54 g |
| Tuky | 158,00 g |
| – nasycené | 39,10 g |
| – nenasycené | 114,80 g |
| –– mononenasycené | 75,80 g |
| –– polynenasycené | 39,00 g |
| ––– omega 3 | 2,90 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 309 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 299,20 g |
| – cukry | 27,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 40 dkg 40 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 10 dkg 10 dkg tuku Omega | Margarín | 100 g |
| 15 dkg 15 dkg Hery | Margarín | 150 g |
| 12 lžic 12 lžic piva | Pivo světlé 10ᵒ | 180 ml |