Nutriční hodnoty (Klárčina jablkovoořechová buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 857 kJ / 5 463 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,60 g |
Tuky | 336,82 g |
– nasycené | 35,01 g |
– nenasycené | 270,46 g |
–– mononenasycené | 146,20 g |
–– polynenasycené | 124,26 g |
––– omega 3 | 27,87 g |
Vláknina | 37,90 g |
Cholesterol | 792 mg |
Sodík | 542 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 437,54 g |
– cukry | 210,17 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
250 g 250 g mouky polohrubé | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
4 lžíce 4 lžíce rumu | Rum | 68 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
400 g 400 g strouhaných jablek | Jablko čerstvé | 400 g |
150 g 150 g sekaných ořechů | Vlašské ořechy | 150 g |
čokoláda na vaření | Čokoláda hořká 40% | |
1,5 pl 1,5 pl vody | Voda | 27 ml |
1,5 pl 1,5 pl rumu | Rum | 25.5 ml |