Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Klárčina jablkovoořechová buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 857 kJ /
5 463 kcal
Bílkoviny94,14 g
– z toho živočišné bílkoviny34,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,60 g
Tuky336,82 g
– nasycené35,01 g
– nenasycené270,46 g
–– mononenasycené146,20 g
–– polynenasycené124,26 g
––– omega 327,87 g
Vláknina37,90 g
Cholesterol 792 mg
Sodík 542 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy437,54 g
– cukry210,17 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
250 g 250 g mouky polohrubé Mouka pšeničná polohrubá 250 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
4 lžíce 4 lžíce rumu Rum 68 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
400 g 400 g strouhaných jablek Jablko čerstvé 400 g
150 g 150 g sekaných ořechů Vlašské ořechy 150 g
čokoláda na vaření Čokoláda hořká 40%
1,5 pl 1,5 pl vody Voda 27 ml
1,5 pl 1,5 pl rumu Rum 25.5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.