Nutriční hodnoty (Francouzský bramborový salát (vítěz ČR 2010))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 9 228 kJ / 2 205 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,08 g |
| Tuky | 142,84 g |
| – nasycené | 17,96 g |
| – nenasycené | 111,68 g |
| –– mononenasycené | 32,03 g |
| –– polynenasycené | 79,66 g |
| ––– omega 3 | 1,85 g |
| Vláknina | 43,87 g |
| Cholesterol | 228 mg |
| Sodík | 2,00 g |
| Sůl | 4,80 g |
| Sacharidy | 174,58 g |
| – cukry | 45,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g středních brambor | Brambor zimní | 700 g |
| 150 g 150 g vařené mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 100 g 100 g vařených fazolkových lusků | Fazolky čerstvé | 100 g |
| 200 g 200 g konzervovaného hrášku | Hrášek zelený | 200 g |
| 100 g 100 g sladkokyselých okurek | Okurka polní zavařená | 100 g |
| 120 g 120 g jablek | Jablko čerstvé | 120 g |
| 150-200 ml 150-200 ml majonézy | Majonéza | 175 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| worcestrová omáčka | Worcestrová omáčka | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |