Nutriční hodnoty (Hlávkový salát s bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 850 kJ / 1 637 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,13 g |
| Tuky | 86,30 g |
| – nasycené | 7,02 g |
| – nenasycené | 74,89 g |
| –– mononenasycené | 52,42 g |
| –– polynenasycené | 22,47 g |
| ––– omega 3 | 6,89 g |
| Vláknina | 28,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 475 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 176,03 g |
| – cukry | 15,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor na salát | Brambor zimní | 1000 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 250 ml 250 ml masového vývaru | Vývar masový | 250 ml |
| 150 g 150 g hlávkového salátu | Salát hlávkový čerstvý | 150 g |
| svazek svazek pažitky | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžíce 1 lžíce ostré hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| 4 lžíce 4 lžíce rostlinného oleje | Olej řepkový | 80 ml |