Nutriční hodnoty (Mořský pstruh-Salmo Trutta s rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 287 kJ / 69 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 0,34 g |
| – nasycené | 0,11 g |
| – nenasycené | 0,11 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,06 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 mořské pstruhy (může být pstruh říční, nebo jiná ryba) | Pstruh | |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| plátky česneku ze 3 stroužků stroužků | Česnek čerstvý | |
| loupaná rajčata z konzervy konzervy tak půlka | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
| kus kus bílého pórku | Pórek čerstvý | |
| pepř | Pepř černý | |
| plátky plátky citrónu a citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| plátek plátek másla | Máslo kravské | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |