Nutriční hodnoty (Lehké kardinálovy řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 289 kJ / 1 025 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,60 g |
Tuky | 21,08 g |
– nasycené | 5,20 g |
– nenasycené | 9,98 g |
–– mononenasycené | 7,50 g |
–– polynenasycené | 2,48 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 685 mg |
Sodík | 257 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 181,03 g |
– cukry | 152,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
50 g 50 g moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
40 g 40 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
2 2 bílky | Vaječný bílek | 66 g |
100 g 100 g krupicového cukru | Cukr bílý | 100 g |
marmeláda | Marmeláda jahodová | |
1 1 smetana ke šlehání (nebo šlehačka) | Smetana kravská sladká 30% | |
ovoce | Jahody čerstvé | |
ztužovač | Ztužovač šlehačky | |
moučkový cukr na posypání | Cukr bílý |