Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehké kardinálovy řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 289 kJ /
1 025 kcal
Bílkoviny27,24 g
– z toho živočišné bílkoviny22,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,60 g
Tuky21,08 g
– nasycené5,20 g
– nenasycené9,98 g
–– mononenasycené7,50 g
–– polynenasycené2,48 g
––– omega 30,11 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 685 mg
Sodík 257 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy181,03 g
– cukry152,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
50 g 50 g moučkového cukru Cukr bílý 50 g
40 g 40 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
2 2 bílky Vaječný bílek 66 g
100 g 100 g krupicového cukru Cukr bílý 100 g
marmeláda Marmeláda jahodová
1 1 smetana ke šlehání (nebo šlehačka) Smetana kravská sladká 30%
ovoce Jahody čerstvé
ztužovač Ztužovač šlehačky
moučkový cukr na posypání Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.