Nutriční hodnoty (Lehké kardinálovy řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 289 kJ / 1 025 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,64 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,60 g |
| Tuky | 21,08 g |
| – nasycené | 5,20 g |
| – nenasycené | 9,98 g |
| –– mononenasycené | 7,50 g |
| –– polynenasycené | 2,48 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 685 mg |
| Sodík | 257 mg |
| Sůl | 0,54 g |
| Sacharidy | 181,03 g |
| – cukry | 152,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 50 g 50 g moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 40 g 40 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
| 2 2 bílky | Vaječný bílek | 66 g |
| 100 g 100 g krupicového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| marmeláda | Marmeláda jahodová | |
| 1 1 smetana ke šlehání (nebo šlehačka) | Smetana kravská sladká 30% | |
| ovoce | Jahody čerstvé | |
| ztužovač | Ztužovač šlehačky | |
| moučkový cukr na posypání | Cukr bílý |