Nutriční hodnoty (Játrovo-zázvorové knedlíčky do polévek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 027 kJ / 484 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 28,26 g |
| – nasycené | 10,82 g |
| – nenasycené | 11,85 g |
| –– mononenasycené | 9,48 g |
| –– polynenasycené | 2,38 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,53 g |
| Sodík | 277 mg |
| Sůl | 0,66 g |
| Sacharidy | 6,78 g |
| – cukry | 0,08 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g čerstvých drůbežích jater | Játra kuřecí | 250 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| trochu trochu soli | Sůl mořská | |
| špetka špetka pepře | Pepř černý | |
| 2-3 cm 2-3 cm nastrouhaného zázvoru | Zázvor sušený | |
| lžička lžička majoránky | Majoránka sušená | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |