Nutriční hodnoty (Zapečený kapr v sýrové peřince)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 080 kJ / 975 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 61,12 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 77,94 g |
| – nasycené | 17,74 g |
| – nenasycené | 49,36 g |
| –– mononenasycené | 36,61 g |
| –– polynenasycené | 12,75 g |
| ––– omega 3 | 2,89 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,14 g |
| Sodík | 1,51 g |
| Sůl | 3,49 g |
| Sacharidy | 7,30 g |
| – cukry | 4,50 g |
| ––– laktóza | 4,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 porce 4 porce kapra | Kapr | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| máslo (na vymazání zapékací mísy) | Máslo kravské | |
| 4 plátky 4 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 80 g |
| 40 g 40 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 40 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |