Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Blesková koprovka se „zlatými vejci“ bez masa)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 109 kJ /
743 kcal
Bílkoviny57,19 g
– z toho živočišné bílkoviny52,89 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,30 g
Tuky38,47 g
– nasycené11,58 g
– nenasycené16,46 g
–– mononenasycené12,41 g
–– polynenasycené4,05 g
––– omega 30,27 g
Vláknina1,60 g
Cholesterol 1,11 g
Sodík 632 mg
Sůl1,34 g
Sacharidy41,23 g
– cukry21,50 g
––– laktóza18,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 ml 500 ml kefíru (ideálně domácího) Kefír 500 ml
250 ml 250 ml vývaru (nebo jen vody) Vývar masový 250 ml
1 svazek 1 svazek kopru (čerstvého, mraženého, nebo sterilovaného) Kopr nať čerstvý 50 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 cm 1 cm másla nebo jiného vhodného tuku na jíšku Máslo kravské
2 2 jarní cibulky (lze vynechat) Cibulka jarní čerstvá
sůl Sůl mořská
cukr dle chuti Cukr bílý
4 4 vejce vařená natvrdo Vejce slepičí 280 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.