Nutriční hodnoty (Kuře s fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 389 kJ / 1 527 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 62,66 g |
| Tuky | 58,99 g |
| – nasycené | 24,43 g |
| – nenasycené | 33,18 g |
| –– mononenasycené | 24,78 g |
| –– polynenasycené | 8,39 g |
| ––– omega 3 | 1,02 g |
| Vláknina | 51,06 g |
| Cholesterol | 54 mg |
| Sodík | 48 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 159,80 g |
| – cukry | 16,20 g |
| ––– laktóza | 1,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře | Kuře | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 40 g 40 g sádla | Sádlo vepřové | 40 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
| 250 g 250 g suchých velkých fazolí | Fazole bílé | 250 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 30 g 30 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| 40 g 40 g rajského protlaku | Protlak rajčatový | 40 g |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |