Nutriční hodnoty (Pečená červená řepa s vepřovými játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 204 kJ / 1 244 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,34 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,85 g |
Tuky | 25,70 g |
– nasycené | 12,13 g |
– nenasycené | 9,63 g |
–– mononenasycené | 7,51 g |
–– polynenasycené | 2,12 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 975 mg |
Sodík | 528 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 167,66 g |
– cukry | 148,36 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 500 g |
300 g 300 g vepřových jater | Játra vepřová | 300 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
3 lžičky 3 lžičky jablečného octa | Ocet jablečný | 15 ml |
hladkou mouku | Mouka pšeničná hladká | |
5 5 šalotek | Šalotka čerstvá | |
4 lžíci 4 lžíci cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 dcl 1 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
1 dcl 1 dcl jablečného moštu | Šťáva z jablka | 100 ml |
1 dcl 1 dcl minerální vody | Voda minerální | 100 ml |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |