Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená červená řepa s vepřovými játry)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 204 kJ /
1 244 kcal
Bílkoviny65,19 g
– z toho živočišné bílkoviny58,34 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,85 g
Tuky25,70 g
– nasycené12,13 g
– nenasycené9,63 g
–– mononenasycené7,51 g
–– polynenasycené2,12 g
––– omega 30,14 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 975 mg
Sodík 528 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy167,66 g
– cukry148,36 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g červené řepy Červená řepa čerstvá 500 g
300 g 300 g vepřových jater Játra vepřová 300 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
3 lžičky 3 lžičky jablečného octa Ocet jablečný 15 ml
hladkou mouku Mouka pšeničná hladká
5 5 šalotek Šalotka čerstvá
4 lžíci 4 lžíci cukru Cukr bílý 100 g
1 dcl 1 dcl bílého vína Víno bílé suché 100 ml
1 dcl 1 dcl jablečného moštu Šťáva z jablka 100 ml
1 dcl 1 dcl minerální vody Voda minerální 100 ml
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.