Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krůtí bylinkové závitky v papiňáku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 436 kJ /
821 kcal
Bílkoviny90,55 g
– z toho živočišné bílkoviny86,37 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,18 g
Tuky43,32 g
– nasycené12,83 g
– nenasycené28,93 g
–– mononenasycené12,83 g
–– polynenasycené16,10 g
––– omega 30,46 g
Vláknina7,42 g
Cholesterol 189 mg
Sodík 671 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy14,78 g
– cukry10,23 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g krůtích stehenních řízků (4 plátky) Krůta stehno s kůží 450 g
4 4 tenké plátky anglické slaniny Anglická slanina
5 g 5 g anglické slaniny vcelku (1 silnější plátek) Anglická slanina 5 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
3 cm 3 cm čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
1/2 kostky 1/2 kostky slepičího bujónu Bujón kuřecí BIO 5 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
čerstvá petrželka na posypání hotového pokrmu Petržel nať čerstvá
2 2 polévkové lžíce změklého stolního másla Máslo kravské 2 g
1 1 polévková lžíce nasekané čerstvé plocholisté petrželky Petržel nať čerstvá 80 g
1 1 kávová lžička rozmarýnu nadrobno nakrájených čerstvých lístků Rozmarýn sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.