Nutriční hodnoty (Krůtí bylinkové závitky v papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 436 kJ / 821 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 86,37 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,18 g |
Tuky | 43,32 g |
– nasycené | 12,83 g |
– nenasycené | 28,93 g |
–– mononenasycené | 12,83 g |
–– polynenasycené | 16,10 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 7,42 g |
Cholesterol | 189 mg |
Sodík | 671 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 14,78 g |
– cukry | 10,23 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g krůtích stehenních řízků (4 plátky) | Krůta stehno s kůží | 450 g |
4 4 tenké plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
5 g 5 g anglické slaniny vcelku (1 silnější plátek) | Anglická slanina | 5 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 cm 3 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
1/2 kostky 1/2 kostky slepičího bujónu | Bujón kuřecí BIO | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
čerstvá petrželka na posypání hotového pokrmu | Petržel nať čerstvá | |
2 2 polévkové lžíce změklého stolního másla | Máslo kravské | 2 g |
1 1 polévková lžíce nasekané čerstvé plocholisté petrželky | Petržel nať čerstvá | 80 g |
1 1 kávová lžička rozmarýnu nadrobno nakrájených čerstvých lístků | Rozmarýn sušený |