Nutriční hodnoty (Krůtí bylinkové závitky v papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 436 kJ / 821 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 86,37 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,18 g |
| Tuky | 43,32 g |
| – nasycené | 12,83 g |
| – nenasycené | 28,93 g |
| –– mononenasycené | 12,83 g |
| –– polynenasycené | 16,10 g |
| ––– omega 3 | 0,46 g |
| Vláknina | 7,42 g |
| Cholesterol | 189 mg |
| Sodík | 671 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 14,78 g |
| – cukry | 10,23 g |
| ––– laktóza | 0,02 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 450 g 450 g krůtích stehenních řízků (4 plátky) | Krůta stehno s kůží | 450 g |
| 4 4 tenké plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 5 g 5 g anglické slaniny vcelku (1 silnější plátek) | Anglická slanina | 5 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 cm 3 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 1/2 kostky 1/2 kostky slepičího bujónu | Bujón kuřecí BIO | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| čerstvá petrželka na posypání hotového pokrmu | Petržel nať čerstvá | |
| 2 2 polévkové lžíce změklého stolního másla | Máslo kravské | 2 g |
| 1 1 polévková lžíce nasekané čerstvé plocholisté petrželky | Petržel nať čerstvá | 80 g |
| 1 1 kávová lžička rozmarýnu nadrobno nakrájených čerstvých lístků | Rozmarýn sušený |