Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pestrá nádivka s pórkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie7 952 kJ /
1 901 kcal
Bílkoviny67,14 g
– z toho živočišné bílkoviny53,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,88 g
Tuky131,65 g
– nasycené63,19 g
– nenasycené60,92 g
–– mononenasycené50,56 g
–– polynenasycené10,36 g
––– omega 30,60 g
Vláknina7,65 g
Cholesterol 745 mg
Sodík 3,76 g
Sůl9,08 g
Sacharidy108,00 g
– cukry28,35 g
––– laktóza17,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 starší rohlíky (nakrájené na kostičky) Rohlík pšeničný bílý 129 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
hrst hrst jemně nakrájeného pórku Pórek čerstvý
1/2 1/2 červené papriky jemně nakrájené Paprika červená čerstvá 75 g
1 1 větší naťová cibulka jemně nakrájená Cibulka jarní čerstvá
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
podle potřeby cca hrst strouhanky Strouhanka pšeničná
100 g 100 g šunky jemně nakrájené Šunka vepřová vařená 100 g
100 g 100 g anglické slaniny jemně nakrájené Anglická slanina 100 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
případně česnek Česnek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.