Nutriční hodnoty (Sváteční bramborák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 579 kJ / 1 572 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,02 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,60 g |
| Tuky | 146,54 g |
| – nasycené | 58,60 g |
| – nenasycené | 77,38 g |
| –– mononenasycené | 65,82 g |
| –– polynenasycené | 11,56 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 8,00 g |
| Cholesterol | 1,14 g |
| Sodík | 2,05 g |
| Sůl | 4,94 g |
| Sacharidy | 12,74 g |
| – cukry | 5,40 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Recept na braboráky nepřidávám - je jich tu několik několik a každý určitě má svůj oblíbený. | ||
| 200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
| 1 1 větší pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| Pálivá chilli omáčka (množství podle chuti) | Chilli omáčka | |
| sůl | Sůl mořská | |
| tymián | Tymián sušený | |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 4 plátky 4 plátky uzeného lososa | Losos filet bez kůže uzený | |
| 4 PL 4 PL zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
| 4 kl 4 kl nepravého kaviáru | Kaviár černý solený | |
| plátky plátky citronu | Citrón čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kopr | Kopr nať čerstvý |