Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocný pahorek z mikrovlnné trouby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 182 kJ /
1 717 kcal
Bílkoviny30,10 g
– z toho živočišné bílkoviny20,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky99,94 g
– nasycené57,76 g
– nenasycené36,16 g
–– mononenasycené31,97 g
–– polynenasycené4,20 g
––– omega 30,44 g
Vláknina10,44 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 357 mg
Sůl1,44 g
Sacharidy168,98 g
– cukry93,50 g
––– laktóza3,74 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 lžic 8 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 88 g
4 lžíce 4 lžíce cukru krystal Cukr bílý 60 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
4 lžíce 4 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 60 ml
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
1 1 vrchovatá lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
3 lžíce 3 lžíce skořicového medu
pomerančová kůra (nebo citronová) Pomerančová kůra čerstvá
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 2 jablka (nebo jiné ovoce) Jablko čerstvé 300 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.