Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ohnivcova pánev, udobřená karamelizovanou zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 587 kJ /
857 kcal
Bílkoviny128,03 g
– z toho živočišné bílkoviny116,51 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,53 g
Tuky21,10 g
– nasycené5,33 g
– nenasycené14,63 g
–– mononenasycené8,19 g
–– polynenasycené6,44 g
––– omega 30,95 g
Vláknina9,48 g
Cholesterol 278 mg
Sodík 1,35 g
Sůl3,67 g
Sacharidy36,42 g
– cukry17,56 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecího masa Kuře prso 500 g
1 1 lilek Lilek čerstvý
1 1 velká červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
olivový olej Olej olivový
1 lžíce 1 lžíce Sambal Oelek (nebo chilli pasty) Pasta papriková
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžíce 1 lžíce worcesterové omáčky Worcestrová omáčka 15 ml
1 1 malá plechovka kokosového mléka Nápoj kokosový
2 lžíce 2 lžíce arašídového másla Máslo arašídové 30 ml
sůl Sůl mořská
1 1 velká hrst hladkolisté petrželky (nebo čerstvého koriandru) Petržel nať čerstvá
1 1 velká lžíce másla Máslo kravské 1 g
1 lžíce 1 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 12 g
1 panák 1 panák (malý) jablečného octu (nebo 100 ml vína) Ocet jablečný 50 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.