Nutriční hodnoty (Tvarohový chlebíček s kandovaným ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 683 kJ / 3 270 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 62,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,10 g |
| Tuky | 164,94 g |
| – nasycené | 44,80 g |
| – nenasycené | 106,46 g |
| –– mononenasycené | 74,43 g |
| –– polynenasycené | 32,03 g |
| ––– omega 3 | 2,22 g |
| Vláknina | 9,60 g |
| Cholesterol | 1,08 g |
| Sodík | 874 mg |
| Sůl | 2,60 g |
| Sacharidy | 336,55 g |
| – cukry | 163,85 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g Hery | Margarín | 200 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 150 g 150 g kandovaného ovoce (nebo kandované pomerančové a citronové kůry) | Citron kandovaný | 150 g |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |