Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky plněné olivami a sušenými rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 566 kJ / 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,76 g |
Tuky | 38,96 g |
– nasycené | 9,17 g |
– nenasycené | 29,49 g |
–– mononenasycené | 22,76 g |
–– polynenasycené | 6,74 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 9,30 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 24,63 g |
– cukry | 9,57 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
10 10 zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | |
10 10 černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
5 5 sušených rajčat v olivovém oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
1 PL 1 PL čerstvé petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
20 g 20 g plátkových mandlí | Mandle loupané | 20 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 PL 2 PL rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
200 ml 200 ml suchého červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
1 PL 1 PL másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |