Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky plněné olivami a sušenými rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 566 kJ / 613 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,76 g |
| Tuky | 38,96 g |
| – nasycené | 9,17 g |
| – nenasycené | 29,49 g |
| –– mononenasycené | 22,76 g |
| –– polynenasycené | 6,74 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 9,30 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 32 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 24,63 g |
| – cukry | 9,57 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 10 10 zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | |
| 10 10 černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| 5 5 sušených rajčat v olivovém oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
| 1 PL 1 PL čerstvé petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| 20 g 20 g plátkových mandlí | Mandle loupané | 20 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 PL 2 PL rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| 2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 200 ml 200 ml suchého červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| 1 PL 1 PL másla | Máslo kravské | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |