Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky plněné olivami a sušenými rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 566 kJ /
613 kcal
Bílkoviny6,83 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,76 g
Tuky38,96 g
– nasycené9,17 g
– nenasycené29,49 g
–– mononenasycené22,76 g
–– polynenasycené6,74 g
––– omega 30,05 g
Vláknina9,30 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 32 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy24,63 g
– cukry9,57 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí čtvrtky Kuře stehno s kůží
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
10 10 zelených oliv Olivy čerstvé nezralé
10 10 černých oliv Olivy čerstvé zralé
5 5 sušených rajčat v olivovém oleji Rajčata červená sušená v oleji
1 PL 1 PL čerstvé petrželky Petržel nať čerstvá 15 g
20 g 20 g plátkových mandlí Mandle loupané 20 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 PL 2 PL rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
2 PL 2 PL olivového oleje Olej olivový 22 ml
200 ml 200 ml suchého červeného vína Víno červené suché 200 ml
1 PL 1 PL másla Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.