Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dvanáctihodinová kachna

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 750 min

750 min (30 min příprava + 720 min tepelná úprava)

5. 11. 2013 15:14

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 521 kJ / 2 754 kcal
Bílkoviny197,00 g
Tuky207,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 830 mg
Sodík 1,80 g
Sůl4,50 g
Sacharidy24,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je z Albert magazínu a přes jeho časovou náročnost jsme ho dělali již několikrát, protože chuť takto připravené kachny je naprosto bezkonkurenční!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JoHoneK

30. 5. 2019 21:00

Chtěl jsem se optat budu poprvé dělat Kachnu a jestli jedno jestli použiju horko vzduch nebo jestli mám jen nechat hrát vrch a spodek děkuji

vosje vosje

26. 12. 2017 06:26

Věděla jsem, že chci péct hodně pomalu, tak jsem si vybrala tento recept. Jen nemám na sporáku žádné stupně (Celsia). Trouba je na plyn a jsou tam jen tři polohy - na mínimum, střední a maximum. Tak jsem dala na minimum a jdu ještě spát a uvidím. Pekáč na přiklopení nemám, protože je to keramická zapékací miska, tak jsem to zakryla alobalem. Jo - a kořením ještě saturehjkou, táta to vždycky dělal, říkal, že saturejka kachnu "oškube", tedy, že není cítit peřím. :-) Dám vědět, jak to dopadlo. :-)

Jana 2013

7. 1. 2017 21:52

Unás už se chystají rovnou 2 .Jsme početná rodinka a zelíčko bílé i červené,knedlíky bramborové a karlovarské.:-Q

Renata

20. 11. 2016 08:47

Toprecepty.czmaryje12: já ji peču už léta 12hodin, rozporcovanou,sůl, kmín a celé jabko-na 60st., nepodlévam, jen dusím v sádle, pak přidám na 90 st. a dopeču, mléko jsem nedávala, dnes je už od noci v troubě, tak to zkusím

maryje12

3. 11. 2016 08:25

Kachna byla výborná, doporučuji těm, co ráno potřebují jídlo zabalit a jít. Žádná práce a výsledek bezvadný. Mléka může být určitě méně, měla jsem přes noc méně času, tak jsem dala na 95 st. a ráno trochu na kůrčičku a bylo to výborné!

mi-havelka

16. 1. 2016 20:23

Tak vážení je 16.1.2016 a po přečtení tohoto receptíku jdu na to, kachýnka je připravená a omytá, takže akce začíná. To bude zítra obídek :-p:-p:-p;-);-);-):-D:-D

MarcelaPa

27. 12. 2014 18:06

Přesně takto ji pečeme (také podle magazímu Albert) a nemá chybu, je vynikající. Přidávám bodík.

chocolate chocolate

27. 12. 2014 16:05

Delala jsem presne podle tebe na Stepana a mohu doporucit, kachna byla vyborna.Jen mleka jsem pouzila cca polovinu.
Pridavam zaslouzeny bod:yes:.

mekkejla mekkejla

15. 12. 2013 22:55

Mléko chuť kachny určitě nijak nezmění, ale je maso je po něm ještě vláčnější a kůrčička krásně křupavá ;-) Jestli vyzkoušíš Zdeni, tak dej vědět. Určitě si na ní pochutnáte ;-)

Kruela

7. 11. 2013 14:39

:-);-):yes: prostě mňam

Zdena z JM

7. 11. 2013 14:38

Zajímavý recept,hlavně to mléko.:-?To dodá kachně nějakou chuť nebo je potom křupavá kůrčička?Já peču kachnu tak 5 hodin,ničím nepodlévám a je taky výborná.Ale tohle určitě vyzkouším.Možná na Vánoce.

mekkejla mekkejla

7. 11. 2013 14:23

Díky za komentáře. :-)) Kruelo taky ji pečeme přes noc - v podstatě na směny - manžel vydrží déle vzhůru, takže ji o půl noci zapíná, já zas vždy brzo vstávám, takže jí ráno přitápím :-D A s tou elektrikou bych to taky neviděla tak černě - přece jen, tohle jídlo člověk nevaří 3x do týdne a navíc to za to určitě stojí ;-)

Hrašuľka.Hrašuľka

6. 11. 2013 22:43

Tak, z celého tohoto receptu mám k dispozícii len tých 12 hodín. Ale čítať si tu tie Vaše komentáriky.... Poviem Vám, kam sa hrabe televízia. Ja si tu nielen prídem na dobré, chutné receptíky, ale sa tak nasmejem, že mám každý deň Silvestra. Veľmi pekne Vám vetkým ďakujem a len varte a pečte a pečte a varte, dokiaľ Vás to len bude baviť - a za seba dúfam, že dlho-predlho!!!! :-):-):-p:-p:-)):-)):yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Kruela

6. 11. 2013 11:04

Také tak kachnu peču.Peču jí přes noc, tak to ani časově náročné není.:yes:Vždy jsem si myslela, jak měkoučkou kachničku máme, ale až když jsem jí začala péct takto, tak jsem pochopila, jak jsem se mýlila.:-)Je to fakt bezkonkurenční. :yes:;-). Tím že se peče na málo stupňů myslím, že ani s tou spotřebou elektřiny to nebude tak horké.:-)

hanes24 hanes24

6. 11. 2013 10:15

Ukládám recept a sebe taky, to je něco:-!:-!:-)):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečená kachna přes noc kachna pečená přes noc pomalu pečená kachna přes noc pečení kachny přes noc pečená kachna v troubě přes noc pečená kačena přes noc kachna pečená 12 hodin pomalu pečená kachna 12 hodin dlouho pečená kachna kachna dlouho pečená kachna přes noc dvanáctihodinová husa jak péct kachnu přes noc 12hodinova kachna dvanáctihodinová pečená kachna 12 hodinova husa kachna pečená celou noc kačena pecena přes noc jak upéct kachnu přes noc šestihodinová kachna

Suroviny: kachna, sůl, kmín celý, mléko, med

TopRecepty.cz

Dvanáctihodinová kachna

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PGR6