Dvanáctihodinová kachna
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 11 521 kJ / 2 754 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 197,00 g |
Tuky | 207,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 830 mg |
Sodík | 1,80 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 24,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z Albert magazínu a přes jeho časovou náročnost jsme ho dělali již několikrát, protože chuť takto připravené kachny je naprosto bezkonkurenční!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 5. 2019 21:00
Chtěl jsem se optat budu poprvé dělat Kachnu a jestli jedno jestli použiju horko vzduch nebo jestli mám jen nechat hrát vrch a spodek děkuji
26. 12. 2017 06:26
Věděla jsem, že chci péct hodně pomalu, tak jsem si vybrala tento recept. Jen nemám na sporáku žádné stupně (Celsia). Trouba je na plyn a jsou tam jen tři polohy - na mínimum, střední a maximum. Tak jsem dala na minimum a jdu ještě spát a uvidím. Pekáč na přiklopení nemám, protože je to keramická zapékací miska, tak jsem to zakryla alobalem. Jo - a kořením ještě saturehjkou, táta to vždycky dělal, říkal, že saturejka kachnu "oškube", tedy, že není cítit peřím. Dám vědět, jak to dopadlo.
7. 1. 2017 21:52
Unás už se chystají rovnou 2 .Jsme početná rodinka a zelíčko bílé i červené,knedlíky bramborové a karlovarské.
20. 11. 2016 08:47
Toprecepty.czmaryje12: já ji peču už léta 12hodin, rozporcovanou,sůl, kmín a celé jabko-na 60st., nepodlévam, jen dusím v sádle, pak přidám na 90 st. a dopeču, mléko jsem nedávala, dnes je už od noci v troubě, tak to zkusím
3. 11. 2016 08:25
Kachna byla výborná, doporučuji těm, co ráno potřebují jídlo zabalit a jít. Žádná práce a výsledek bezvadný. Mléka může být určitě méně, měla jsem přes noc méně času, tak jsem dala na 95 st. a ráno trochu na kůrčičku a bylo to výborné!
16. 1. 2016 20:23
Tak vážení je 16.1.2016 a po přečtení tohoto receptíku jdu na to, kachýnka je připravená a omytá, takže akce začíná. To bude zítra obídek
27. 12. 2014 18:06
Přesně takto ji pečeme (také podle magazímu Albert) a nemá chybu, je vynikající. Přidávám bodík.
27. 12. 2014 16:05
Delala jsem presne podle tebe na Stepana a mohu doporucit, kachna byla vyborna.Jen mleka jsem pouzila cca polovinu.
Pridavam zaslouzeny bod.
15. 12. 2013 22:55
Mléko chuť kachny určitě nijak nezmění, ale je maso je po něm ještě vláčnější a kůrčička krásně křupavá Jestli vyzkoušíš Zdeni, tak dej vědět. Určitě si na ní pochutnáte
7. 11. 2013 14:39
prostě mňam
7. 11. 2013 14:38
Zajímavý recept,hlavně to mléko.To dodá kachně nějakou chuť nebo je potom křupavá kůrčička?Já peču kachnu tak 5 hodin,ničím nepodlévám a je taky výborná.Ale tohle určitě vyzkouším.Možná na Vánoce.
7. 11. 2013 14:23
Díky za komentáře. Kruelo taky ji pečeme přes noc - v podstatě na směny - manžel vydrží déle vzhůru, takže ji o půl noci zapíná, já zas vždy brzo vstávám, takže jí ráno přitápím
A s tou elektrikou bych to taky neviděla tak černě - přece jen, tohle jídlo člověk nevaří 3x do týdne a navíc to za to určitě stojí
6. 11. 2013 22:43
Tak, z celého tohoto receptu mám k dispozícii len tých 12 hodín. Ale čítať si tu tie Vaše komentáriky.... Poviem Vám, kam sa hrabe televízia. Ja si tu nielen prídem na dobré, chutné receptíky, ale sa tak nasmejem, že mám každý deň Silvestra. Veľmi pekne Vám vetkým ďakujem a len varte a pečte a pečte a varte, dokiaľ Vás to len bude baviť - a za seba dúfam, že dlho-predlho!!!!
6. 11. 2013 11:04
Také tak kachnu peču.Peču jí přes noc, tak to ani časově náročné není.Vždy jsem si myslela, jak měkoučkou kachničku máme, ale až když jsem jí začala péct takto, tak jsem pochopila, jak jsem se mýlila.
Je to fakt bezkonkurenční.
. Tím že se peče na málo stupňů myslím, že ani s tou spotřebou elektřiny to nebude tak horké.
6. 11. 2013 10:15
Ukládám recept a sebe taky, to je něco
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Fazolová polévka s mrkví a libečkem
Přidáno před 9 hodinami

Čočka na kyselo se smetanou
Přidáno před 11 hodinami

Koka + řez
Přidáno před 20 hodinami

Špagety s kuřecími kousky v italské omáčce
Přidáno před 22 hodinami

Sirup z čerstvého bezu
Přidáno 27. 5. 2022 10:15

Bezová panna cotta
Přidáno 27. 5. 2022 10:09
Právě bylo uvařeno:

Matjesovo vajíčková pomazánka
uvařil/a Ivana64
před 1 hodinou

Vepřové závitky s nivou
uvařil/a kyskamaryska
před 1 hodinou

Pečené vepřové koleno
uvařil/a Jan Nemec
před 7 hodinami

Hamburgerové bulky
uvařil/a Lidiia
před 8 hodinami

Čerstvý krémový sýr
uvařil/a mischelinka
před 8 hodinami

Krevety na česneku a másle
uvařil/a mikbla
před 9 hodinami

Bílá zelňačka s koprem
uvařil/a Komtesina
před 9 hodinami

Italská čočková polévka
uvařil/a Ellen1
před 10 hodinami

Koprová omáčka
uvařil/a Lucie1001
před 10 hodinami

Hrnkový koláč s rebarborou
uvařil/a kucharka-pekarka
před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pečená kachna přes noc kachna pečená přes noc pomalu pečená kachna přes noc pečení kachny přes noc pečená kachna v troubě přes noc pečená kačena přes noc kachna pečená 12 hodin pomalu pečená kachna 12 hodin dlouho pečená kachna kachna dlouho pečená kachna přes noc dvanáctihodinová husa jak péct kachnu přes noc 12hodinova kachna dvanáctihodinová pečená kachna 12 hodinova husa kachna pečená celou noc kačena pecena přes noc jak upéct kachnu přes noc šestihodinová kachna
Suroviny: kachna, sůl, kmín celý, mléko, med
Dvanáctihodinová kachna
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PGR6
24 názorů