Nutriční hodnoty (Lehká velikonoční nádivka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 760 kJ / 1 377 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 216,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 216,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 54,36 g |
| – nasycené | 14,08 g |
| – nenasycené | 25,79 g |
| –– mononenasycené | 19,66 g |
| –– polynenasycené | 6,13 g |
| ––– omega 3 | 1,60 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,94 g |
| Sodík | 986 mg |
| Sůl | 2,24 g |
| Sacharidy | 5,20 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 uzená krůtí stehna | Stehno kuřecí s kůží uzené | |
| 3 3 chlebíčkové veky | Veka | |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 300 ml 300 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 300 ml |
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| 1 1 velký svazek zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| mladé kopřivy | Kopřiva dvoudomá listy čerstvé | |
| muškátový květ | Muškát květ sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |