Nutriční hodnoty (Zapékaný celer s rýžovo-masovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 189 kJ / 1 479 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 46,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,41 g |
Tuky | 27,21 g |
– nasycené | 8,27 g |
– nenasycené | 15,11 g |
–– mononenasycené | 10,70 g |
–– polynenasycené | 4,41 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 30,49 g |
Cholesterol | 359 mg |
Sodík | 754 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 220,64 g |
– cukry | 21,52 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 středně velký celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
250 g 250 g uvařené rýže | Rýže bílá | 250 g |
kousek kousek sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | |
200 g 200 g kuřecího mletého masa (prsíčko, steak, může být i vepřové maso) | Kuře stehno bez kůže | 200 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
kousek kousek zelené cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
150 ml 150 ml vývaru | Vývar hovězí | 150 ml |
1-2 1-2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 90 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |