Nutriční hodnoty (Zapékaný celer s rýžovo-masovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 189 kJ / 1 479 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 46,28 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,41 g |
| Tuky | 27,21 g |
| – nasycené | 8,27 g |
| – nenasycené | 15,11 g |
| –– mononenasycené | 10,70 g |
| –– polynenasycené | 4,41 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 30,49 g |
| Cholesterol | 359 mg |
| Sodík | 754 mg |
| Sůl | 1,71 g |
| Sacharidy | 220,64 g |
| – cukry | 21,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 středně velký celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
| 250 g 250 g uvařené rýže | Rýže bílá | 250 g |
| kousek kousek sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 200 g 200 g kuřecího mletého masa (prsíčko, steak, může být i vepřové maso) | Kuře stehno bez kůže | 200 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| kousek kousek zelené cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 150 ml 150 ml vývaru | Vývar hovězí | 150 ml |
| 1-2 1-2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 90 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |