Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékaný celer s rýžovo-masovou náplní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 189 kJ /
1 479 kcal
Bílkoviny72,69 g
– z toho živočišné bílkoviny46,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,41 g
Tuky27,21 g
– nasycené8,27 g
– nenasycené15,11 g
–– mononenasycené10,70 g
–– polynenasycené4,41 g
––– omega 30,30 g
Vláknina30,49 g
Cholesterol 359 mg
Sodík 754 mg
Sůl1,71 g
Sacharidy220,64 g
– cukry21,52 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 středně velký celer Celer bulva čerstvá 540 g
šťáva z 1/2 citrónu Šťáva z citrónu
250 g 250 g uvařené rýže Rýže bílá 250 g
kousek kousek sýru Sýr kravský tvrdý 30%
200 g 200 g kuřecího mletého masa (prsíčko, steak, může být i vepřové maso) Kuře stehno bez kůže 200 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
kousek kousek zelené cibulky Cibulka jarní čerstvá
150 ml 150 ml vývaru Vývar hovězí 150 ml
1-2 1-2 rajčata Rajče červené čerstvé 90 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.