Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušené fazolky na smetaně

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min

15 min (15 min příprava)

12. 4. 2010 14:55

Suroviny pro 5

5

Nutriční hodnoty

Energie1 312 kJ / 314 kcal
Bílkoviny7,00 g
Tuky27,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 100 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy9,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

BronislavaP

28. 2. 2016 14:24

Byla to dobrota, jen jsem přidala kapku octa...

jarda Kadic

3. 3. 2015 14:22

lemeL: Zítra budou k obědu,už jsme je dlouho neměli.A taky je dělám z té konzervy, klidně bych je se.ral jen tak:yes::-D:-D

lemeL

12. 9. 2013 14:35

Děkuji ;-)

babula2

12. 9. 2013 12:50

Dnes jsem tento recept vařila už po druhé a s hrůzou jsem zjistila, že jsem minule zapomněla poslat bodík, tahle majda je totiž vážně mňam...:-) takže bodík udělen ;-)

Karin

8. 10. 2012 12:33

jíšku dělám zásadně na másle,takže to i voní a omáčku zjemní,používám jen sterilované fazolky a výsledek bombastický,pak jen tošinku dosladím a někdy i pár kapek octa(záleží jaký nálev mají fazolky,někdy jsou víc kyselejší,jindy méně),ještě se mi nestalo,že by někomu nechutnalo,dávám k tomu vejce na tvrdo a brambory a mňamka je na světě :-)

lemeL

19. 8. 2012 18:54

Děkuji Václave :yes: Je to dobrota

Vaclav Fronek

18. 8. 2012 09:32

Tak jsme dělali fazolové lusky na smetaně podle zdejších receptů (tvého a podobných dalších) . Dělali jsme s vajíčkem na tvrdo s knedlíkem bez masa.(Fazolkové lusky mrazené) Bylo to super. U nás se doposud dělalio pouze na hnědo. Musím přiznat jednu chybu, které jsem se dopustil a vícekrát to neudělám. Podle receptu také podobného na E-kucharce jsem použil 3 stroužky česneku v domění zlepšení. Nestalo se tak. Česnek za prvé nebyl český, takže m,ěl zvláštní šmak a za druhé se nám zdálo, že se do této omajdy moc nehodí. Poučení pro příště, kdy to jistě bude dříve než později protože jak jsem předeslal jsme si pochutnali. Tobě zatím +bodík 16.

Jarda

25. 7. 2011 23:09

Já místo soli do omáčky dávám kostku kuřecího,nebo hovězího bujonu.:-p

lemeL

16. 4. 2010 17:59

Děkuji za foto :-)

Paprika

16. 4. 2010 14:56

Já je měla jen s masem, jakože dieta, ale ta smetana a mouka v omáčce :-8:-8 :-D:-D

maris

16. 4. 2010 14:28

Tak u nás byly předevčírem a já jsem taky netušila, že je tady další recept a bez fotky :-D. Já je ale dělám s bramborem;-)

Paprika

16. 4. 2010 14:25

Hani - včera jsem na ně dostala hroznou chuť, tak jsem je měla k večeři, ani mně nenapadlo, že tu nemají fotku. Já je ale dělám bez papriky a raději mražené nebo nejlépe čerstvé.;-) Krásné fotky, jako vždy :yes:

HankaPu

16. 4. 2010 14:09

Lenko, takhle podobně dělám fazolky také, jen tu papriku nedávám. Ale dneska jsem to udělala podle tebe a bylo to výborné. Tak ti posílám bodík a nějaké fotky:yes::yes: +

lemeL

13. 4. 2010 07:45

Jj, stará dobrá klasika :yes:

cardanka

13. 4. 2010 07:14

Lemel:-K taktéž vařím podobně;-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: fazolky na smetaně dušené fazolky zadelavane fazolky dušené fazolové lusky zadělávané fazolky na smetaně sterilované fazolky na smetaně fazolky na smetaně recept fazolky na smetaně z konzervy zadělávané fazolové lusky na smetaně fazolové lusky na smetaně zadělávané fazole na smetaně zadělávané fazolové lusky fazolky na smetaně s koprem recept na fazolky na smetaně dušené fazole dušená fazolka fazolové lusky dušené fazolka na smetaně recept fazolky na smetaně dušené fazolové lusky na smetaně

Suroviny: lusky fazolové, smetana 12%, mouka hladká, sůl, pepř, paprika sušená sladká

TopRecepty.cz

Dušené fazolky na smetaně

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RlmO